Mikä motivoi minua yrittäjänä kirjoittamaan blogia?

markus-jordan

Aika tasan tarkkaan kaksi vuotta on kulunut ensimmäisen GoWash –autopesulan avaamisesta. Näihin kahteen vuoteen on mahtunut monia kommelluksia sekä kasvamista ihmisenä, esimiehenä ja yrittäjänä. Lisäksi oma arvomaailma on tietyllä tapaa muovautunut täysin uusiksi.

Minulta kysytään usein omaa yrittäjätarinaani ja mitä olen aiemmin tehnyt. Monia kiinnostaa myös, mitä pesulan päivittäiseen pyörittämiseen kuuluu ja millaiset meidän suunnitelmat ovat tulevaisuuden suhteen.

Usein esitettyihin kysymyksiin tulen vastaamaan tämän blogin välityksellä. Otan lisäksi kantaa liiketoimintaamme ja siihen läheisesti liittyviin tekijöihin. Kommentit ovat täysin omiani, vaikka yrittäjä ja yritys mielletäänkin usein yhdeksi ja samaksi instanssiksi.

Myönnän jo etukäteen, ettei kirjoitustahti tule olemaan tiheä. Syynä tähän on päivittäisten, liiketoiminnan pyörittämiseen liittyvien arkiaskareiden vaatima aika. Pyrin mahdollisuuksien mukaan kirjoittamaan aina, kun aikaa liikenee ja sopiva, mielenkiintoa herättävä aihe löytyy.

Toivon lukijoilta aktiivisuutta tekstien kommentoinnissa – otan myös mieluusti aihe-ehdotuksia vastaan.

Autopesuterveisin,

 

Markus Jordan

Toimitusjohtaja

Comments are closed.